Het park

Het kindvriendelijke Beachpark Schoneveld kenmerk zich door haar zeer verzorgde uitstraling. Het park is van alle gemakken voorzien. Met een restaurant, bar, bowlingbaan, snackbar, supermarkt, zwembad, fitnessruimte en een verschillende speeltuinen komen u en uw kinderen tijdens uw verblijf niets te kort. Op loopafstand, 300 meter vanaf het Beachpark, bevindt zich het strand. Vanaf de brede zandstranden en duinen heeft u een geweldig uitzicht over de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Aan de kust treft u verschillende moderne en klassieke strandtenten, met uitzicht op zee, waar u een hapje of drankje kunt nuttigen.

Breskens is een klein maar gezellig vissersdorpje in Zeeuws-Vlaanderen en heeft haar centrum in 2009 compleet gemoderniseerd. Het beschikt over een (jacht) haven en in deze kern vindt u ook winkels, veel gezellige eetgelegenheden en terrasjes. Aan de haven is altijd wat te beleven en kunt u er een grote diversiteit aan verse vis- en visproducten kopen.

Deze regio is ook uitermate geschikt voor gezinnen die van fietsen en wandelen houden. Er zijn mooie fietsroute’s door de polder en langs de dijken. Fietsen zijn op het park te huur. Tevens rijdt u binnen 30 minuten met de auto naar leuke plaatsen als Sluis, Knokke, Brugge, Cadzand en Vlissingen (met de veerpont).

Vanuit Duitsland is het Beachpark Schoneveld in Breskens snel te bereiken (vanuit Köln: ca. 300 km).